Premium sajt

Premium sajt

od 600 €

Izrada web sajta

Cena ovog modela sajta zavisi od potreba i zahteva klijenata. U svakom slučaju dobija se potpuno interaktivan i dinamičan sajt, bez ograničenja na broj strana, sa naprednom pretragom sajta i velikim brojem efektnih slide-show animacija kao i ostalih dinamičkih sadržaja koji će dati potpuno profesionalan izgled Vašem sajtu. Broj fotografija i kratkih video snimaka na stranama nije ograničen, kao ni broj galerija slika. U cenu ulazi i verzija sajta na engleskom ili drugim jezicima, kao i izbor latiničnog ili ćiriličnog pisma. Takođe, napredna SEO optimizacija sajta je uključena u cenu. Responsive dizajn je podrazumevan, kao i na svim ostalim modelima sajta - optimizovan prikaz sajta na mobilnim telefonima i tabletima. Povezivanje sajta sa društvenim mrežama je, takođe, uključeno u cenu. Premium sajt se radi u CMS-u (WordPress ili PCMAX Studio), što podrazumeva samostalno ažuriranje sajta. Pored toga što sami možete menjati postojeće i dodavati nove tekstove na stranicama, fotografije i celokupne galerije, video klipove, takodje, mogu se upload-ovati sadržaji raznih formata (pdf, doc, xls...). PCMAX Studio je dizajnirao CMS koji je jednostavan za korišćenje i prilagodjen brzom i lakom ažuriranju. Posebno se modifikuje prema potrebi samog sajta kako bi se naglasile neophodne opcije i stavile u drugi plan manje potrebne.

Web Shop - Online prodavnica se može instalirati po zahtevu. Premium sajt podrazumeva različite zahtevne funkcije Web Shop-a, a administriranje se vrši putem Wordpress-a i WooCommerce platforme. Postavljanje artikala ili kategorija proizvoda vrši se po zahtevu klijenta.

Postavljanje sajta

U roku od 10-15 dana vrši se obrada materijala, sajt se dizajnira, izrađuje i postavlja na internet. Čim je sajt postavljen možete ga pogledati na internetu i uputiti nam sugestije za izmene. Izrada sajta je zvanično završena onda kada ste u potpunosti zadovoljni njegovim izgledom.
Nakon što je sajt konačno postavljen, prijavljujemo ga na sve poznate pretraživače (Google, Yahoo...). Prosečan vremenski period za pojavljivanje sajta na pretraživačima nakon prijave je 5-10 dana, što zavisi od konkretnog pretraživača. Ove sajtove radimo sa naprednom SEO optimizacijom za pretraživače.

Primeri Premium sajta:

Kompanija Evrotrgovina Šapine
Bellcom-Srbija
Balkania Ceramics Beograd
Minpro podovi Beograd

Nakon postavljanja sajta

Prvih 60 dana pošto postavimo sajt online, imaćete potpuno besplatne konsultacije, sitne prepravke, podešavanja sajta. Nakon tog roka, sve prepravke se naplaćuju u zavisnosti od obima i težine posla.

Tehnička podrška je vremenski neograničena, a podrazumeva: Uputstva za korišćenje Administratorskog panela, predlozi za izmenu ili nadogradnju sajta, informacije o izmenama ili prekidu rada hosting usluga.