Izrada sajtova i redizajn
PCMAX Studio - Izrada sajtova i redizajn

Izrada sajtova i redizajn

Izrada sajtova

Izrada sajtova je naša osnovna delatnost, a preko 20 godina iskustva u ovom poslu govori o našim dizajnerskim i programerskim mogućnostima. Web sajtovi koje izrađujemo predstavljaju jednostavan, brz i komforan način prezentacije svega onog sa čim želite da upoznate krajnjeg korisnika.

Da bi bili prisutni na internetu, potrebno je, najpre, imati svoju web prezentaciju sa sadržajem koji želimo da predstavimo. PC MAX Studio je servis sa višegodišnjim iskustvom u izradi web sajtova koji će na pravi način predstaviti vaše poslovanje. Naš cilj je da svakom klijentu obezbedimo internet prezentaciju koja će maksimalno doprineti poslovanju, a korisnicima omogućimo pravi uvid u ono čime se naš klijent bavi. Uz veoma nisku cenu ovakve reklame, a u isto vreme i mogućnost da se reklama vidi u celom svetu i bilo kom trenutku, web sajt je, naravno, najbolji izbor.

PC MAX Studio koristi sve moderne tehnike izrade web sajtova kao što su: HTML5, CSS3, jQuery, PHP, MySql. Svi sajtovi su optimizovani za veliki broj modernih pretraživača: Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome, Safari.
Veoma se vodi se računa o tome da korisnici sve više koriste internet pomoću mobilnih telefona, tablet računara i drugih prenosivih uredjaja. S obzirom na njihove dimenzije i ograničene softverske mogućnosti, internet stranice prilagodjavamo mobilnim uređajima (responsive dizajn).

Dinamički web sajtovi

Prema želji naših klijenata izradjujemo dinamičke (izmenjive) web sajtove. Ovo praktično znači da sami možete da kreirate stranice, odnosno, menjate njihov sadržaj. Sajt može biti u potpunosti izmenjiv (pozadina, fontovi, boje...) i delimično (tekstovi, fotografije).

Najviše potrebe za dinamičkim web sajtovima imaju firme koje se bave prodajom, tako da same artikle kao i cene i opise mogu da menjaju svakodnevno. Takodje, klijenti koji na svojim stranicama ispisuju vesti, odnosno novosti u vezi sa delatnošću koju obavljaju imaju potrebe za čestim izmenama sadržaja sajta.

Administriranje sajtova izradjenih u PC MAX Studiu je vrlo jednostavno, jer se mi trudimo da svim klijentima obezbedimo što jednostavniju administratorsku stranicu, koja ne zahteva veliko znanje iz oblasti računara i računarskih aplikacija.

Redizajn sajtova

Prvi i dosta bitan faktor koji treba imati na umu kada je redizajn u pitanju su vaši stari posetioci. Korisnički interfejs i njihovo dosadašnje iskustvo trebalo bi da budu glavni fokus u bilo kom redizajnu. Tu dolazimo do glavnog problema kako da stari korisnik ne pomisli da se našao na nekom drugom sajtu, a ne na onom na koji se do sada navikao i na neki način zapamtio logo, boje i ostale elemente sajta. Dakle redizajn mora biti takav da ne oteramo stare korisnike koji zbog drugačije navigacije a starih navika mogu da "pobegnu" sa novog sajta.

Dakle, dizajn je poželjno modernizovati i olakšati navigaciju a opet ne menjati suviše kontekst starog sajta na koji su se stari korisnici navikli. Glavna i najvažnija stvar je da novi sajt mora imati SEO linkove i sve ono što je potrebno kako bi se novi, redizajnirani sajt našao u vrhu na pretraživačima. Dakle redizajn ne obuhvata samo izmenu izgleda već pre svega SEO optimizaciju za pretraživače.
Upravo tu mi stavljamo fokus i redizajnom dobijate moderan sajt koji će biti u vrhu na pretraživačima.

Druge usluge...

PCMAX Studio - Wordpress sajt

CMS platforma za samostalne izmene sajta uz minimalnu obuku...

PCMAX Studio - Softverska rešenja

Izrada softvera po potrebi i želji klijenata...