Internet prodavnica
PCMAX Studio - Internet prodavnica

Internet prodavnica

Internet prodavnica kao prioritet poslovanja

Internet prodavnica je postala prioritet poslovanja svake kompanije i preduzeća, jer je otvorena na globalnom tržištu 24 sata dnevno. Jedna od prednosti internet prodavnice jeste i raspoređenost proizvoda po kategorijama, što omogućava kupcima brzu i laku pretragu.

Internet prodaja, e-trgovina, online trgovina, online prodavnica, web trgovina, web shop – svi ovi termini odnose se na elektronsku trgovinu, odnosno kupovinu/prodaju putem interneta. Ukoliko imate svoj proizvod ili uslugu koju želite da prodajete putem interneta, na pravom ste mestu. Mi vam možemo pomoći oko postavljanja vaše prve internet prodavnice ili uređenja već postojeće.

Šta je bitno kod internet prodavnice?

Vaša web stranica je vaš izlog. Njen izgled stvara prvi utisak, formira mišljenje o brendu i podstiče kupovinu. Internet prodavnicu treba pažljivo kreirati jer dobar dizajn privlači klijente i čini da se oni dugo zadrže na sajtu. Kupac u internet prodavnici bi trebalo da može jednostavno filtrirati i lako pronaći proizvode za koje je zainteresovan. Takođe, vrlo je bitno da se obezbedi dobra korisnička podrška za svog kupca, odnosno, da se on može obratiti prodavcu putem chata, da ostavi kontakt broj, email itd.

Sigurnost internet prodavnice

Sigurnost internet prodavnice je važno pitanje poslovanja preko interneta. Zato se prilikom izrade web shop-a primenjuju različiti bezbednosni standardi i najsavremenije tehnologije za zaštitu online komunikacije. PCMAX Studio izrađuje internet prodavnice koje su bezbedne, implementirajući uvek poslednja izdanja sigurnosnih zaštita. Internet prodavnice (web shopovi) se izrađuju u Wordpressu, odnosno, Woocommercu koji predstavlja Wordpressov dodatak namenjen internet prodaji proizvoda i usluga.

Druge usluge...

PCMAX Studio - Wordpress sajt

CMS platforma za samostalne izmene sajta uz minimalnu obuku...

PCMAX Studio - SEO optimizacija

Uz dobru SEO optimizaciju obezbeđuje se bolja pozicija na Google-u...